Comencem el ‘Subúrbia’ amb les que han estat descrites com un “crossover” entre els Runaways i les Spice Girls: les Nasty Cherry.
Apadrinades per la Charlie XCX i amb flaire New Order o Pale Waves que atrapa i no et deixa.
Tot seguit, recomanem l’últim àlbum d’estudi de la britànica Shura. Un cant a l’amor romàntic amb bases i melodies “vuitanteres” irresistibles, ja marca de la casa. Com també el nou àlbum, publicat aquest estiu, de la novaiorquesa Lana del Rey “Norman Fucking Rockwell”. A més, la ALMA participant a la banda sonora de Mooninvalley d’una manera que mai no imagines, o un nou single de les germanetes HAIM amb una història de superació preciosa. També et presentem al Ralph Castelli, un nou talent de “bedroom pop” molt interessant, i la holandesa Pip Blom que amb la seva banda està enamorant la crítica d’indie occidental i que podràs veure en directe les properes setmanes a Barcelona, com també la del britànic Kindness el proper mes de febrer.

A la segona part, t’estrenem els nous singles dels Belle & Sebastian, els Chromatics o el Gus Dapperton, que ha donat un gir 180 graus al seu estil tradicional. A més, quatre remixes que et tornaran encara més boig del que ja estàs. El Dimitry from Paris i l’Aeroplane per la Róisín Murphy, el Moscoman pels Metronomy, o la Black Madonna per la Georgia.

Escolteu el programa sencer aquí: