Fa just un any que el duet Aiala va començar a gravar la primera maqueta en un estudi. Ara, després d’haver publicat quatre senzills, el 13 de setembre llancen l’àlbum ‘Nothing less than Art’, un projecte eclèctic de música urbana, d’estil inclassificable però amb evident influència de la música negra. Jara Aiala, cantant i compositora, explica que l’àlbum és com una galàxia i cada tema és un planeta diferent: a ‘My essence’ hi predomina el blues, a ‘Red temple’ el funk-disco i ‘In trouble’ s’apropa al trap.

El feminisme d’Aiala

La parella artística Jara Aiala i Isaïes Albert, una barcelonina de Vallvidrera de 22 anys i un valencià de 26, es van conèixer a l’escola Jam Session de Barcelona fa tres anys. Van començar a tocar versions plegats fins que van sentir la necessitat de començar a crear temes propis. El feminisme, el poder de la dona i l’autoconsciència són recurrents en les seves lletres.

El debut discogràfic del grup, que compta amb les col·laboracions especials de Clara Peya o Matah, entre d’altres, es presentarà aquest setembre al Mercat de Música Viva de Vic i a l’octubre al Cruïlla de Tardor.