Són les quatre propostes de nom per a aquesta petita goril·la. Com la resta de descendents del Floquet de Neu, la besnéta també portarà un nom de la llengua fang, l'idioma que es parla on van trobar el goril·la blanc. Les votacions es poden fer durant 20 dies via web i a través de les xarxes socials. També es col·locarà una urna perquè tots els visitants puguin votar in situ quin és el nom que més els hi agrada per la goril·la més jove del Zoo. La besnéta del Floquet de neu és ja el centre de totes les mirades i les càmeres, tot i que resulta díficil de veure, perquè la mare, Batanga, l'amaga entre els braços. La preocupació principal dels cuidadors és que l'alletament vagi bé. MARIA TERESA ABELLÓ, conservadora de primats del Zoo "Cada vegada que ens trobem amb una mare que és primípara i que no ha tingut l'oportunitat d'observar aquesta conducta en altres femelles ens trobem amb aquest problema, que la mare porta molt bé la cria, en té molta cura, però l'alimentació no és suficientment regular per garantir la viabilitat de la cria." La nova goril·la és tot un èxit, primer perquè continua la saga del Floquet, que sempre serà un símbol d'aquest zoo, però també perquè permet seguir el treball de conservació i reproducció d'una espècie en perill d'extinció. MARIA TERESA ABELLÓ, conservadora de primats del Zoo "El Zoo sempre ha destacat per la col·lecció de grans simis, i tenim fins i tot protocols punters en aquest moment a tot Europa." La filla de la Batanga és, per tant, un nou pas endavant per la conservació d'aquests animals.

La cria encara no té nom i els ciutadans poden triar entre quatre propostes que provenen de la llengua fang, l’idioma que es parla a la zona on es va trobar Floquet de Neu. A través de la web del Zoo, Facebook, Twitter o a les instal·lacions, es pot votar entre Ngumbi, que és un dialecte, Afang, que significa “bosc”, Nkuê, que vol dir “capvespre”, o Nfung, que es refereix a la pluja.

Batanga, néta de Floquet de Neu, va ser mare l’1 de setembre. Aquesta és la primera besnéta del famós primat albí que neix a la ciutat. Els veterinaris del Zoo estan fent un seguiment del comportament de les dues femelles i observen si la mare alleta correctament la petita. Batanga va ser criada per humans, per això, no ha vist mai com actua una mare goril·la.