El cineasta novaiorquès Woody Allen és a Barcelona per presentar la seva nova pel·lícula ‘Cop de sort’, que s’estrenarà el proper 29 de setembre i que és el llargmetratge número 50 en la trajectòria del director. Coincideix que Allen també és a la ciutat per tocar al Festival de Jazz de Barcelona, tant aquest dilluns, dia 18, com el 19 de setembre. En una entrevista al programa ‘El món’ a RAC1, ha afirmat que se’l pot convèncer fàcilment per fer un film: “Si algú vol fer una pel·lícula i la vol finançar, caic fàcilment en la temptació”. No ha concretat, però, si tenia alguna proposta per tornar a rodar a Barcelona.

Allen ha afirmat, això sí, que segur que tornarà a la capital catalana en algun moment. No ha especificat quan, ni tampoc si ho farà en condició de músic o de director de cinema: “Segur que tornaré a Barcelona, sempre que em convidin”.

“Em va encantar viure a Barcelona uns mesos”

Aquest dimarts farà 15 anys de l’estrena de la pel·lícula que el director va rodar a Barcelona, ‘Vicky Cristina Barcelona’, protagonitzada per Penélope Cruz, Javier Bardem i Scarlett Johansson. Allen ha destacat que va ser “una meravella i molt divertit” viure a la ciutat mentre estava immers en el rodatge: “Em va encantar estar a Barcelona uns mesos”. També ha tirat floretes a la restauració: “Vaig gaudir molt cada nit de la gastronomia de la ciutat”.