Les vorades reaprofitades que s’estan col·locant en la reforma del carrer del Quetzal al barri de la Bordeta no agraden al veïnat. Les peces que s’estan reutilitzant tenen més de 70 anys, estan força desgastades i algunes tenen, fins i tot, pegats de ciment. Els veïns consideren que l’obra és un nyap i han demanat a l’Ajuntament que modifiquin els acabats abans de la finalització dels treballs.

“En carrers més cèntrics, això no passa”

Les vorades de la discòrdia s’estan combinant amb altres peces noves de trinca. La sensació dels veïnat és que l’obra està mal acabada i la combinació de peces noves i antigues no els agrada visualment. Consideren que han esperat molt temps per tenir un carrer en condicions i volen una vorera nova ben feta i acabada. I és que el reaprofitament de les peces fa que se sentin menystinguts, ja que afirmen que això no passa als carrers d’altres zones més cèntriques de la ciutat.

Una reforma necessària

El carrer del Quetzal és un vial petit d’uns 200 metres de llargada partit per la meitat per la rambla de Badal. Feia dos anys que els veïns demanaven una millora perquè les voreres estaven enfonsades i hi havia perill de caigudes. Recentment, els tècnics municipals el van inspeccionar i van certificar el mal estat del carrer. Les obres de millora s’estan realitzant des de fa dues setmanes i la data de finalització prevista és el 25 de març.