RAIMON PÉREZ, president del Club de la bona taula "Em dic Raimon Pérez, sóc el president del Club de la bona taula. Es va fundar l'any 1969 per uns professionals de l'hostaleria i maîtres amb l'ànim de difondre la cuina del país. Som un centenar de persones entre socis i simpatitzants… N'hi ha de tota mena, professionals de l'hostaleria, n'hi ha d'aficionats, hi ha mestresses de casa, hi ha gent que ve només per passar una estona i gaudir de la vida… Som una colla d'amics més que associats. Fonamentalment nosaltres fem l'activitat de les xerrades, hi vénen professionals o gent molt entesa en temes. Aquí no només vénen els socis, hi ve gent interessada, no és només exclusiu per a socis i se'n fan una o dues al mes, durant tres trimestres, podríem estar parlant de 10 o 11 xerrades, que és la nostra activitat fonamental. Aquest any hem començat un cicle que li diem Cicle de Cuines del Món, que són uns dinars que ens permeten viatjar pel món dintre dels restaurants especialitzats que hi ha a Barcelona. Hem fet Portugal, hem fet la Bretanya, em fet l'Argentina, hem fet Itàlia i ara farem el Marroc. Anem buscant que la gent gaudeixi no només de la cuina nostra, que la desenvolupem i la fem palesa, sinó que també el que fem és provar altres coses."