Un vianant i un bomber han resultat ferits per ganivetada al carrer de Bailèn, número 12, arran del furt d’un telèfon mòbil. Els fets s’han produït aquest dimecres, a les 14.30 h.

Segons ha avançat la Cadena SER i ha pogut confirmar betevé, el vianant ha presenciat el robatori al carrer de la Princesa, a Ciutat Vella. El presumpte lladre anava acompanyat de dues persones més, a qui el vianant ha perseguit fins que s’han separat per carrers diferents. En aquest moment, el testimoni ha optat per anar darrere del noi que presumptament ha comès el furt, tot i que ja no duia a sobre el telèfon, que havia passat als seus acompanyants.

En la persecució, s’hi ha afegit un bomber fora de servei, i minuts més tard, el presumpte lladre s’ha aturat al carrer de Bailèn i ha tret una navalla petita. Amb aquesta arma ha ferit el vianant i també ha clavat una ganivetada al bomber a l’espatlla. Tot seguit, un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei s’ha acostat fins al lloc dels fets i ha ajudat a retenir el suposat lladre, que ha estat detingut per la policia catalana.

Tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc de l’incident i han traslladat el vianant, ferit menys greu, a un hospital proper. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i treballen per identificar els dos còmplices, que han aconseguit escapar.