L'Eulàlia està tallant filferro per fer els arbres del decorat del carrer del Progrés. Queda un dia per a l'inici de les festes i els veïns ultimen els guarniments. EULÀLIA BERGUELLÓ membre del Carrer del Progrés "Ens falta molta feina a fer però almenys aquest any hem posat el sostre abans i anem a bon ritme." Al mateix temps els veïns del carrer de Mozart pinten els elements del seu decorat. Ells van una mica més endarrerits, però confien tenir-ho tot a punt per divendres. MARTA BENET presidenta del Carrer de Mozart "Falten bastentes coses. Espero que arribem a temps." CARME CRISTÓBAL membre del Carrer de Mozart "Ens fa una mica de por que plogui per això estem anat ràpid per si hem de deixar coses a secar." Hi hagi temps o no, el que sí que és clara és la temàtica dels carrers. Aquest any el carrer de la Llibertat fa un homenatge al Tricentenari. BERNAT GIL comissió de festes del Carrer de la Llibertat "Per una banda trobarem un canó de les tropes invasores. I per l'altre elements de la cultura catalana com el pa amb tomàquet." Després de tot aquest esforç, els veïns demanen, sobretot, que es respectin els decorats.

El guarniment de carrers per les festes de Gràcia s’ha convertit en un element imprescindibles que caracteritza la festa major del barri. Molts dels carrers fa anys que hi participen mentre que d’altres s’estrenen aquest any. Tots, però, treballen fins a l’últim moment per tenir-ho tot enllestit.

Les associacions veïnals que fan possible la decoració dels carrers demanen respecte i civisme als visitants. Tot i que es reforcen les mesures de seguretat durant els dies de festa, el resultat de tantes hores de feina es veu, cada cop més sovint, malmès per l’acció de vàndals que trenquen garlandes i, fins i tot, determinades figures.