Ja fa sis anys del tancament del canòdrom i també són sis els anys en què l’associació de veïns del Congrés i els Indians treballen per tenir més equipaments i serveis públics

. Durant aquest temps, s’han unit diferents entitats per identificar les mancances del barri i han arribat a acords que volen transmetre al districte de Sant Andreu per aconseguir 11.000 metres quadrats destinats a zona verda i 10.000 metres quadrats per equipaments com, per exemple, aparcaments, un pavelló esportiu, una residència centre de dia per a la gent gran, un centre cívic i una escola bressol.

És per aquest motiu, que aquest dissabte, els veïns de Congrés-Indians han llegit un manifest titulat Lluitem pel canòdrom en què han reclamat diàleg amb l’equip de govern per aconseguir respostes als acords pactats a la Taula de Treball d’Entitats. També volen incloure en el Pla d’Actuació del districte de Sant Andreu el projecte amb els equipaments que han acordat i que creuen necessaris pel barri.

A banda de la recollida de firmes reivindicant més equipaments, la festa del barri també ha servit per gaudir de colles de sardanes i balls tradicionals, així com també d’animació infantil, que han amenitzat la trobada.