JACINTO CIACERO, secretari general de la CGT "Estamos asistiendo a la puesta en escena de un estado represor que es incapaz de meter en cintura a los responsables de la crisis, de enjuiciar a los banqueros y los políticos corruptos y por el contrario está atacando a la parte más débil como es la clase trabajadora."

Al llarg de la manifestació s’han pogut sentir crits en contra de les retallades i la reforma laboral, així com crítiques dirigides al conseller d’Interior, Felip Puig. Els manifestants també han reclamat l’alliberament de l’Andreu, un dels empresonats per la manifestació del 29-M.

En l’acte també hi han participat diferents assamblees de barris de la ciutat, així com altres sindicats, grups de suport als presos, organitzacions d’estudiants, grups independentistes i la comisió laboral del 15-M.

La manifestació d’aquest dissabte, s’ha fet com “una mostra de solidaritat per a les persones empresonades i a les quals se’ls ha obert un expedient penal o administratiu arran de les diferents mostres de desacord amb la reforma laboral i amb les retallades socials”.