Vacances en família 2020 és una nova edició del programa de l’Agència Catalana de la Joventut. Ja ha finalitzat el període d’inscripció d’una iniciativa que facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors d’edat la possibilitat de marxar de vacances a preus econòmics. El sorteig es va fer el 12 de febrer, tot i que el nom dels escollits es donarà a conèixer dos dies després.

32 albergs per gaudir de vacances en família

Aquesta temporada s’ofereixen estades que van des de dues nits fins a una setmana en 32 albergs de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya. Enguany, s’ha afegit un nou allotjament, l’Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca del Penedès, que disposa de places per a una setantena de famílies. Es podrà gaudir de les estades durant la Setmana Santa, l’estiu, els ponts que hi hagi al llarg de l’any o en caps de setmana, i inclouen l’allotjament i tots els àpats (esmorzar, dinar i sopar). A més, s’ofereix la possibilitat de fer activitats per descobrir l’entorn i participar en espectacles.

Vacances a preus assequibles

Les tarifes per persona i nit són de 29,95 euros en el cas dels caps de setmana, els primers dies de Setmana Santa i els ponts de l’1 de maig, l’1 de juny i la Diada. En el cas del segon torn de la Setmana Santa, els mesos d’estiu i el pont de desembre, el preu augmenta lleugerament fins als 32,05 euros per persona i nit. Els menors de tres anys poden gaudir d’unes vacances de franc, mentre que els infants d’entre quatre i sis anys tenen un 50 % de descompte.