A les 17 h s’han reunit al metro d’Universitat unes 100 persones que s’han tret els pantalons i s’han quedat en calces i calçotets al mig de l’andana. Quan el primer metro ha arribat, ha començat la celebració: “Hem recorregut la línia lila fins a Sagrada Família, on hem parat”, explica un participant.

Seguidament, han seguit per la línia blava fins a Verdaguer, on han canviat a la groga fins arribar a Passeig de Gràcia. Més tard, han fet el transbordament amb la línia verda per arribar a Diagonal. L’últim tram l’han recorregut amb la línia blava fins a Sants-Estació, on han agafat un altre cop la verda per arribar a Espanya-Rocafort i amb la vermella acabar al punt de sortida, Universitat.

“La idea bàsicament es fer veure que no passa res i actuar amb naturalitat”, explica Berta Grifol, una altra participant. Alguns passatgers, però, s’han quedat ben sorpresos en veure tanta gent sense pantalons. “Estava arribant al metro, he sentit gent cridar i de cop he vist que estaven en roba interior: bastant curiós“, explica un barceloní.

El No Pants Subway Ride s’ha convocat a través de les xarxes socials i s’ha fet al mateix temps a 60 ciutats del món, com Nova York, Lisboa, Roma, Londres, Sydney, entre moltes altres.