Els fets han tingut lloc a la confluència del carrer de Numància i l’avinguda de Josep Tarradellas, al barri de les Corts. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra s’ha trobat amb un porc senglar enmig de la via. La presència dels policies ha alterat l’animal, que s’ha mostrat agressiu i ha intentat atacar un dels policies.

Un dels agents ha disparat aleshores contra l’animal, però el tret ha acabat ferint un dels seus companys a la cama. L’agent ferit ha estat traslladat a l’Hospital Clínic, on evoluciona favorablement. El porc senglar ha estat abatut uns carrers més amunt, ja al districte de Sarrià – Sant Gervasi. Els mossos no actuen habitualment en aquests casos o opten per trucar especialistes que apliquin un sedant a l’animal per tal de retirar-lo de la via. En aquest cas, però, en tractar-se d’un porc senglar agressiu, ser de matinada i no tractar-se d’una espècia protegida, la policia catalana ha optat per disparar. En qualsevol cas, fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat a BTV que no existeix un protocol establert en aquests casos.

El consistori ha recordat que després de les batudes que es van realitzar l’any passat, les incidències amb porcs senglars a la ciutat es van reduir en un 41%.