Aquest matí els metges li han aconsellat que abandonés la vaga de fam i, poques hores després, l’estat d’en Josep Bel ha empitjorat i ha hagut de ser atès i traslladat en una ambulància a l’hospital Vall d’Hebron. Els 18 dies de vaga de fam per demanar a Telefónica la readmissió d’un company estan passant factura a la salut dels cinc vaguistes. De fet, ahir hi havia dubtes que assistissin a la reivindicació que es va fer al Fòrum, a la qual finalment van anar, tot i que en cadira de rodes.

Mentre en Josep ha anat cap a l’hospital, el coordinador de la protesta, Enrique Mosquera, ha explicat a BTV que els altres quatre companys continuen amb la vaga de fam, tot i que un d’ells ha començat a patir un dolor molt intens d’esquena. Afirma que estan animats i que els ajuden els missatges de suport que molts ciutadans, entitats i moviments els fan arribar a través de les xarxes socials.

Mosquera afirma que, tot i que estan febles i es cansen amb molta facilitat, els metges creuen que ara per ara el seu estat encara els permet mantenir la vaga de fam. Ara bé, els han desaconsellat participar en cap acte reivindicatiu i a partir d’ara hauran de continuar amb la vaga de fam però fent repòs sense moure’s d’on han estat fins ara: a la seu del Comitè d’Empresa de Barcelona (al carrer del Marquès de Campo Sagrado). Malgrat  que els empleats han estat més de dues setmanes en vaga de fam, Enrique Mosquera assegura que Telefónica encara no s’ha posat en contacte amb ells ni sembla que tingui predisposició a negociar.