El macroconcert organitzat per Tsunami Democràtic ha omplert part de la Gran Via en plena jornada de reflexió de les eleccions generals del novembre del 2019. Cap quarts de quatre del migdia, el grup Músics per la Llibertat han donat el tret de sortida a les actuacions.

musics-per-la-llibertat

Un cartell ple d’artistes catalans ha atret més de 7.000 persones, segons la Guàrdia Urbana. El grup de folk punk català Ebri Knight, ha estat el primer a pujar a l’escenari. Més tard els han seguit els barcelonins La Folie i Doctor Prats, que ha fet ballar bona part dels participants amb les seves cançons més conegudes.

doctor-prats-tsunami-democratic

Els concentrats han participat en aquesta acció de manera pacífica, festiva i també reivindicativa. Durant els descansos, entre les diverses actuacions, s’han pogut sentir un seguit de consignes, la més repetida és la que demanava “llibertat presos polítics”.

Altres grups i músics convidats han estat All Foll, Amics de les Arts, Montse Castellà, Elèctrica Dharma, Gertrudis, Joan Rovira, Miquel del Roig, Porto Bello, Pepet i Marieta, Salva Racero, Zebrass i Els Catarres, que han posat punt final a la jornada festiva.