Entitats, sindicats, associacions i moviments socials participen en aquesta jornada convocada per Solidaritat Perifèrica. Es tracta d’un grup de suport a “aquelles persones represaliades per defensar els seus drets”. Per això totes les xerrades i tallers que s’hi fan giren entorn la repressió des de diversos punts de vista: repressió racial, repressió política o fins i tot, la que s’exerceix per accedir a un habitatge. Des de l’organització asseguren que la jornada estava prevista abans de la convocatòria d’eleccions i que no es fa coincidint amb el dia de reflexió.

Tarda de xerrades i concerts

La tarda d’aquest dissabte se centra en la sentència del procés amb una xerrada que compta amb la participació d’algunes persones que han estat empresonades per les protestes i els aldarulls de Barcelona. També hi ha una taula rodona titulada “Repressió, mitjans i periodisme”, en què participen professionals de la comunicació com Vicent Partal o Laura Aznar.

Finalment, hi actua el raper català Pablo Hasel i es posarà punt final amb l’acte central que té preparat l’organització Solidaritat Perifèrica a partir de les 20.30 h.