Tal com havien anunciat, Tusnami Democràtic ha convocat aquest dissabte a les 16 h la primera acció, que servirà per posar a prova l’aplicació de l’organització. El col·lectiu ha destacat que “és essencial provar-la abans de dilluns”, que és el dia a partir del qual s’havien anunciat noves accions.

Indicacions de l’aplicació

Les indicacions concretes que fan són la de “descarregar l’última versió de l’aplicació” per actualitzar-la, “notificar a l’aplicació quan s’hagi arribat a les concentracions programades per dissabte” i estar “atents a l’app dilluns al matí“.

Segons el missatge enviat per Tsunami, l’acció ha consistit en una convocatòria a la plaça de Catalunya, on s’han planificat actuacions musicals, parlaments i intervencions diverses. La plataforma ha estès aquesta iniciativa a la resta de ciutats del país.

Tsunami remarca que aquesta acció només es convoca per a la jornada de reflexió del 9 de novembre, respectant el dret a vot de l’endemà, dia de les eleccions generals.

Primers atacs a l’app

Tsunami Democràtic ha confirmat aquest dissabte a la tarda que l’aplicació s’ha posat en marxa correctament. També ha explicat que ha rebut “més de mil atacs coordinats contra l’APP”  però que tot i això, segueix operativa “gràcies al suport internacional i a l’expertesa”. En un missatge anterior atribueixen els atacs a l’estat espanyol que, afirmen, “han gastat molts recursos per atacar-nos”.