Els fets han succeït en aquesta casa, el número cinc del carrer de Mont-roig. Aquest matí, els Mossos d'Esquadra hi han trobat el cos d'una dona d'uns 80 anys sense vida. De moment, es descarta una mort per violència masclista ja que la víctima no en presenta signes. Segons fonts de la investigació, podria tractar-se d'un robatori. Els cossos policials han trobat el pis regirat, però tot i així no descarten cap hipòtesi. Alguns veïns de la zona han explicat a BTV que no s'han assabentat dels fets fins que no han vist la policia cap al migdia. ERIN BADAJAI, veïna de la plaça de la Torre "És molt rar perquè realment aquí és un barri molt i molt tranquil. Llavors he sortit un parell de vegades i he estat entre 20 minuts i mitja hora. Però no he vist cap ambulància, cap cotxe, només tres mossos." RICARD BALSELLS, veí del carrer de Mont-roig "Sortíem a tres quarts de cinc de la tarda per anar cap al pàrquing i hem vist que el carrer estava acordat pels Mossos d'Esquadra i que havien tallat el carrer. Hi havia una brigada que posava Servei Judicial. No ens hem assabentat massa de què ha passat. Sabem que una persona ha mort però no en sabem els motius." L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona està investigant el cas per determinar les causes de la mort. El cas es troba sota de secret de sumari.

Els fets han succeït al número 5 del carrer de Mont-roig, al barri del Farró. Aquest matí, els Mossos d’Esquadra hi han trobat el cos d’una dona d’uns 80 anys sense vida. De moment, es descarta una mort per violència masclista i, segons fonts de la investigació, podria tractar-se d’un robatori. Tot i així, els Mossos no descarten altres hipòtesis.

BTV ha pogut parlar amb alguns veïns de la zona, que han explicat que no s’han assabentat del cas fins que han vist vehicles policials al carrer.