Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han desallotjat entre la nit de dissabte i la matinada de diumenge 5.500 persones a Barcelona. Ha estat la tercera nit sense toc de queda a la ciutat. De nou, els carrers i les places de Gràcia han estat el principal focus d’aglomeracions en la que ha estat l’última nit de Festa Major al barri i s’hi han dispersat 4.000 persones. La policia també ha actuat al litoral barceloní i ha desallotjat 1.000 persones de la platja de Sant Miquel. També s’ha fet marxar 500 persones del Born.

El desallotjament s’ha fet per incompliment de mesures anticovid, com ara no respectar la distància de seguretat i no dur ben posada la mascareta, així com per beure alcohol a la via pública i per molèsties als veïns.

Menys desallotjaments que la nit anterior

Si bé aquesta nit Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han dispersat 5.500 persones a la ciutat, la nit anterior, és a dir, la de divendres a dissabte, en van ser 6.000. En aquesta ocasió, el focus principal d’aglomeracions van tornar a ser places i carrers de Gràcia. La policia també va haver d’actuar al litoral barceloní, on hi van desallotjar 2.500 persones.