Carrer d'en Robador

Un incendi s’ha produït aquest dimarts, al voltant de les 10 h del matí, en un tercer pis del carrer d’en Robador, número 10, al barri del Raval de Barcelona. Segons el Servei d’Emergències Mèdiques, les flames han provocat ferides greus en un home, que ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron. Una altra dona ha estat traslladada a l’Hospital del Mar en estat lleu per inhalació de fum. En total, el SEM ha fet 10 assistències amb aquests dos trasllats i vuit altes “in situ”.

En aquest mateix carrer d’en Robador, però al número 21, ja hi va haver un incendi a principis d’any. El 8 de gener es va declarar un foc als comptadors de la llum, que va obligar a atendre nou persones per inhalació de fum. A una la van haver de traslladar a l’hospital.

El darrer incendi en un edifici d’habitatges es va produir el 21 de maig en un bloc proper al Mercat del Besòs, al número 10 del carrer de Catània. Aleshores, malgrat l’espectacularitat de les flames, només hi va haver una persona ferida lleu per inhalació de fum. Unes setmanes abans, el 3 de maig, es van declarar dos incendis a la ciutat, un, al barri de la Marina de Port, a Sants-Montjuïc, en què va morir una dona de 89 anys. I l’altre, al barri de la Trinitat Nova, en què 13 persones van ser ateses per inhalació de fum.