Bombers de Barcelona ha extingit un incendi en un habitatge al carrer de Florència, a Horta-Guinardó. El foc, que s’ha produït la matinada de dissabte, ha cremat una porta i material de fusta de l’immoble.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès tres persones per inhalació de fum, però no ha calgut traslladar-les a cap centre hospitalari. La Guàrdia Urbana també ha col·laborat en el dispositiu per extingir l’incendi.

El darrer incendi en un edifici d’habitatges es va produir el 10 d’agost al Raval, al carrer d’en Robador. En aquella ocasió, un home va patir cremades greus i una dona va ser hospitalitzada en estat lleu per inhalació de fum. 

L’anterior va ser el 21 de maig en un bloc proper al Mercat del Besòs, al número 10 del carrer de Catània. Aleshores, malgrat l’espectacularitat de les flames, només hi va haver una persona ferida lleu per inhalació de fum. 

El darrer incendi mortal en un habitatge va ser el 3 de maig, al barri de la Marina de Port, a Sants-Montjuïc, on va morir una dona de 89 anys