ascensor inclinat ciutat meridiana

L’ascensor inclinat que uneix el carrer de les Agudes i l’avinguda dels Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana, ha aparegut aquest matí amb les cadenes portacables fora de lloc, penjades als laterals de la instal·lació. Els veïns de la zona han donat avís a l’Ajuntament de Barcelona i els mateixos residents han aturat l’aparell, que estava en funcionament malgrat la incidència, amb el perill que suposava.

Un cop rebut l’avís del veïnat, el serveis municipals n’han avisat els Bombers de Barcelona, que al cap de minuts hi han enviat operaris i han retirat les cadenes.

Una pilota colada, responsable de l’avaria

La cadena ha quedat fora de lloc per, segons han confirmat fonts de l’Ajuntament de Barcelona a betevé, una única responsable: una pilota que s’ha colat a les instal·lacions. La joguina ha entrat en el carril de la cadena portacables i, en baixar l’ascensor i trepitjar la pilota, la mateixa cadena s’ha aixecat i, durant el recorregut, la cabina l’ha anat traient cap a fora.

ascensor inclinat ciutat meridiana

Ara l’ascensor està pendent d’una inspecció tècnica. L’Ajuntament ha demanat una anàlisi de com ha caigut la cadena a la via pública per prevenir que no es pugui tornar a repetir.

Enèsim problema amb l’ascensor inclinat

La història dels ascensors de Ciutat Meridiana ha estat plena d’incidències i queixes dels veïns pels problemes constants en el seu funcionament. Un dia després de l’estrena de l’aparell inclinat, ja es va avariar. En un altre ascensor, els Bombers van rescatar tres persones que van quedar-hi atrapades.