(ACN/Redacció) El tiroteig que va tenir lloc dissabte al barri del Maresme podria estar relacionat amb el tràfic de marihuana. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat a RAC1 que en l’interior del pis on els Mossos d’Esquadra creien que s’havia atrinxerat l’autor dels trets, hi van trobar plantacions de marihuana i, per això, treballen amb aquesta hipòtesi.

El cos policial manté dispositius amplis per trobar l’home. Aquest diumenge van detenir una persona relacionada amb els fets, tot i que no és l’autora dels trets. Elena ha reconegut la preocupació per l’auge dels delictes relacionats amb la marihuana, que ha afegit que van més enllà del tràfic i que també comporten ocupacions il·legals, robatoris i violència entre grups.

A causa del tiroteig, dues persones van resultar ferides de gravetat i van ser traslladades a l’hospital. En un primer moment, la policia pensava que el presumpte autor s’havia atrinxerat en un pis, però quan hi van entrar no hi havia ningú i l’home continua fugit.