detingut autor tiroteig Sant Marti

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la presumpta relació amb el tiroteig a Barcelona d’aquest dissabte a la tarda al barri de Sant Martí. El cos policial no ha donat més detalls, però han confirmat a betevé que no es tracta de l’autor dels fets.

L’avís, que es va rebre a quarts de tres de la tarda, alertava que hi havia dues persones ferides per arma de foc. Un d’ells és un home de 32 anys que està ingressat a l’Hospital de Sant Pau i el segon, que va ser atès a l’Hospital del Mar, ha rebut l’alta aquest diumenge. Segons informacions del cos policial, l’arma emprada per l’agressor era de perdigons.

Ningú a l’interior del pis

Els Mossos d’esquadra pensaven que s’havia atrinxerat en un pis del carrer de Maresme amb Pere IV, però quan hi van entrar van comprovar que no hi havia ningú a l’interior. La policia catalana havia dissenyat un dispositiu especial que va durar més de tres hores per accedir a l’habitatge i detenir l’agressor. Un cop es van adonar de la seva absència, van desplegar un dispositiu ampli per localitzar-lo.

La recerca de l’agressor encara continua.