Un usuari de la xarxa social Tik Tok ha compartit vídeos en aquesta plataforma en què se’l veu penjat a la part del darrere del metro i de l’autobús mentre els vehicles estan en marxa. Ho ha avançat aquest dilluns el ‘Tot Barcelona’. Es tracta de Toby Williams, amb 72.000 seguidors i que s’autodefineix a la seva pàgina web com un addicte als viatges mogut per l’aventura. Per les imatges publicades, però, es veu que comet una acció de risc i prohibida. Els vídeos corresponen al novembre, moment en què va aprofitar un viatge a Barcelona per “surfejar”, com així s’anomena en alguns àmbits, els transports de la ciutat.

En un primer vídeo es pot veure aquest usuari enfilant-se en l’últim vagó d’un metro de l’L3, només agafant-se al mànec amb una mà. Williams ensenya part del trajecte dins del túnel mentre passa a tocar del metro que circula en sentit contrari. El segon vídeo il·lustra com ell i un company s’enfilen a la part del darrere del bus de la línia 33 a plena llum del dia. En l’última de les gravacions, els dos joves pugen a la camioneta del Bicing.

En el seu perfil de Tik Tok, a Toby Williams se’l pot veure sovint desafiant les altures i posant-se en situacions que posen en risc la seva seguretat.