El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha consolidat la tendència positiva en el nombre de visitants que va començar l’últim trimestre de l’any passat, amb un rècord des de començament d’any amb el qual ha aconseguit el millor registre des de 1999.

El consistori ha informat a través d’un comunicat que durant els primers cinc caps de setmana d’obertura del parc en aquest 2012 hi ha hagut una mitjana de 4.567 visitants per dia, la més alta dels últims 10 anys.

El Tibidabo recupera visitants un any més i manté la línia dels darrers anys. El consistori atribueix aquests resultats a les novetats, com ara la projecció de pel·lícules en 4D, l’augment d’altes als Tibiclubs Familiar, la satisfacció dels usuaris (que puntuen amb un 8,45 sobre 10) i la festa solidària Un cop de mà, apadrinada per l’entranador del FC Barcelona, Pep Guardiola. Un altre dels factors que explicaria l’augment de visitants és la millora en la mobilitat del parc amb l’aparcament de la Vall d’Hebron i l’autobús llançadora, el Tibibús, a més de les millores a l’aparcament del cim, que permet reservar via web i el bus des de Valls.