El testimoni explica que mesos després dels fets, es va trobar amb un conegut amb qui havia treballat feia anys i van mantenir una conversa en un bar. Va ser llavors quan, segons ell, aquest individu li va confessar que havia tirat un test des del terrat de l’edifici okupat del carrer de Sant Pere Més Baix la nit del 4-F. L’entrevistat afirma que quan el va alertar que hi havia gent encausada per aquest cas, el presumpte autor va respondre que no en volia patir les conseqüències.

Durant aquest enregistrament, que no apareix en la versió final del documental, el testimoni reconeix que després de la conversa no va donar importància a la confessió. Assegura que no va ser fins que es va assabentar que Patricia Heras s’havia suïcidat que va decidir escriure una carta per aportar aquesta informació.

Tot i que ‘Ciutat morta’ es va estrenar el 2013 i es va projectar al Festival de Sant Sebastià de l’any passat, aquest testimoni no ha sortit a la llum fins ara. Els responsables del documental van optar per no incloure’l en el muntatge definitiu perquè podia generar confusió ja que apareix amb la cara tapada i sense identificar-se.

Des que el documental es va emetre dissabte passat al canal 33, els familiars dels condemnats pel cas 4-F han demanat que es revisi la causa. Tot i això, la fiscalia ja ha descartat actuar d’ofici per reobrir el cas perquè considera que ‘Ciutat morta’ “no és cap prova jurídica”.