LLUÍS PRATS, vicepresident del Casal dels Infants "La suma d'esforços i de voluntat és transformadora i certament aquí ho comprovem cada any amb la tapa solidària i amb altres accions que també desenvolupem, però sobretot amb la tapa solidària, veure la quantitat de gent que s'esforça per un mateix objectiu i com assolim en moments de crisi, de profunda crisi, aconseguim sumar aquests esforços i que siguin realment transformadors."

El cuiner Albert Adrià, juntament amb el seu germà, Ferran Adrià, ha estat el padrí de la tercera edició de la Tapa Solidària, que aquest dimarts ha arribat al final. El vicepresident del Casal dels Infants, Lluís Prats, ha afirmat que la Tapa Solidària és una mostra de la capacitat transformadora que té la societat en temps de crisi molt profunda. De fet, més de 30.000 persones han participat en una iniciativa que va néixer l’octubre de 2011 i que lluita en contra de la pobresa infantil amb el projecte Vincles, que atén unes 200 mares amb nadons.

Aquesta tercera edició va començar el 7 d’octubre i hi van participar vuit restaurants més que l’any anterior, que aporten mig euro al Casal dels Infants per cada tapa venuda. L’acte de cloenda se celebrarà el proper 4 de febrer al restaurant Arola de l’Hotel Arts.