El TEDxBarcelonaWomen organitza una nova edició aquest divendres amb el lema “Comparteix el teu poder“. L’esdeveniment reuneix més de 300 persones a l’auditori de Mediapro amb l’objectiu de “visibilitzar, empoderar i connectar el talent femení“. La jornada s’ha inaugurat amb una connexió en directe amb els Estats Units, on té lloc la conferència TED Women.

El TEDxBarcelonaWomen ha tingut diferents xerrades en què han participat la ballarina de tango Olaya Aramo, l’enginyera i inventora Esther Borao i la sociòloga Blanca Valdivia. També s’hi han inclòs les actuacions musicals d’Ahyvin Bruno, Frank Pereira i Ahylin Bruno i l’artista de “body painting” Claudia Sahuquillo. L’acte l’han amenitzat els comediants Núria Espinosa i José Adserías, de Planeta Impro.

Canviar la idea de poder

Segons la directora, Clara Montes, és fonamental canviar la percepció que tenim del poder. Amb el TEDxBarcelonaWomen es vol demostrar que moltes de les idees que tenim són capaces de “canviar al món” i que ens poden ajudar a treballar en l’àmbit de la igualtat de gènere. Així doncs, amb aquesta quedada de talents, es vol potenciar aquesta capacitat de les persones, compartir-la i plegats resignificar el poder en general.