"Cervesa artesanal totalment. Per què? Tèrbola." Al Casal Font d'en Fargues han organitzat un taller de tast de cerveses artesanes catalanes. JOAN, participant "En prenem habitualment, però moltes vegades no sabem la part d'història que hem conegut avui ni la part de diferències entre si." Han après, per exemple, que van ser els sumeris els que, al segle XI aC, van començar a produir-ne. Però també... JORDI, participant "A distingir les cerveses que ens prenem, si estan fetes d'ordi o algun altre cereal, saber si són casolanes o tenen una producció industrial." Aquest tipus de degustacions són més habituals amb altres begudes que fins ara tenen més consideració, com el vi. Però, segons el tallerista, la cervesa també es pot deixar estimar pel paladar. QUIM PIERA, enòleg i viticultor "Valorar-ne l'escuma, valorar-ne l'amargor, la cervesa en si, el sabor, a què fa olor, quin gust té." Alguns dels assistents n'han quedat completament convençuts. CRISTINA, participant "Potser sí que m'interessa anar a un lloc específic i demanar una cervesa especial." En tot cas, a partir d'ara, quan en demanin una, de ben segur que tindran més criteri per escollir millor.