La nova piscina de la Trinitat Vella ha hagut de tancar tot just l’endemà d’haver-se estrenat. Aquest dimecres va obrir al públic després de sotmetre’s a una reforma integral, però només 24 hores després torna a estar tancada, per problemes amb l’enrajolat del terra de la piscina, ja que algunes peces s’han desenganxat.

Els operaris ja han començat a arreglar els desperfectes aquest dijous al matí, després que s’hagi hagut de buidar de manera parcial. Abans del migdia han acabat de reparar-la. Després de reomplir-la, la intenció del CEM Trinitat Vella és que aquest divendres pugui tornar a funcionar amb normalitat.

Les rajoles han saltat per problemes constructius

El motiu que hagin saltat les rajoles de l’interior del vas pot estar relacionat amb temes constructius durant la instal·lació de les tessel·les ceràmiques, potser per culpa de la humitat en el moment de col·locar-les o perquè s’omplís d’aigua abans d’hora, segons han informat a betevé gestors de la instal·lació.

rajoles piscina trinitat vella tancada
Algunes de les rajoles que han saltat, a les escombraries

La piscina s’ha reformat completament després de 25 anys

La nova piscina, en què l’Ajuntament de Barcelona ha invertit 263.000€, no té res a veure amb l’anterior, que era de feia 25 anys. Se n’ha canviat el vas, que incorpora una superfície de platja, i s’ha millorat l’accessibilitat tant de la piscina com dels espais que l’envolten. També s’hi ha posat gespa artificial.

Aquesta és una de les 14 piscines i espais de banys municipals descoberts que hi ha a Barcelona. La majoria ja han obert i estaran en funcionament fins a principis de setembre.