La manifestació dels pagesos a Barcelona complica, i molt, el trànsit aquest dimecres i també afecta l’activitat escolar. Algunes escoles i instituts propers a la ronda de Dalt estan suspenent preventivament el trasllat de l’alumnat en bus a la tarda, en previsió que la circulació es compliqui. És el cas de les escoles Thau i Solc, que ja han avisat les famílies que el transport escolar queda suspès i que hauran de recollir els menors amb mitjans propis.

Afectacions a Diagonal i Meridiana

La manifestació de pagesos i de tractors ja és a Barcelona. Els agricultors en protesta han avançat per les carreteres de Catalunya en diferents marxes lentes i el sector ja ha col·lapsat els accessos a la ciutat, amb columnes a l’avinguda Meridiana i a la Diagonal. Els pagesos tenen previst deixar els tractors aparcats a la Gran Via i a la Diagonal i desplaçar-se a peu fins al Palau de la Generalitat de Catalunya per reunir-se amb el govern català. Unes protestes per denunciar els costos desmesurats del sector i l’excés de burocràcia, així com l’increment de preus.

Desviacions a línies de busos

Aquesta convocatòria està tenint afectacions també en la circulació de les línies d’autobusos de TMB a vies com l’avinguda Meridiana i la Diagonal, on s’estan fent diversos desviaments.