tractors barcelona

La imatge dels tractors a Barcelona és visible des de fa hores. Les marxes lentes de tractors que han sortit des de diversos punts de Catalunya han arribat a la ciutat aquest migdia. Pagesos i agricultors, en manifestació contra la burocràcia i els costos desmesurats que denuncien que té el sector, han fet entrar la tractorada aquest dimecres al migdia per reunir-se després amb representants del govern de la Generalitat. L’entrada l’han fet, primer, per l’avinguda Meridiana, i després, per la Diagonal.

Consulta horaris dels tractors a Barcelona i els carrers tallats que hi ha per la tractorada, així com els talls de carreteres previs a l’entrada a la ciutat per part dels pagesos i els agricultors.

Tractors a Barcelona: horaris de la tractorada i la marxa lenta

La marxa lenta de tractors que ha arribat a Barcelona ja aparca els vehicles al centre de la ciutat per dirigir-se a peu a la Delegació del Govern espanyol (carrer de Mallorca), a la seu de la Comissió Europea i al Palau de la Generalitat. Les columnes han sortit des de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, l’àrea metropolitana, la Catalunya Central i Girona.

Per exemple, els manifestants que han participat en la columna de Girona s’han ajuntat amb la columna de Catalunya Central a Parets i han cap a Barcelona, on han arribat poc abans de les 15 h. En canvi, la columna de Lleida, que s’ajuntarà amb la de l’àrea metropolitana, ha arribat una mica abans de les 14 h, per la Meridiana. A partir d’aquí, van aparcant els tractors i es mouen a peu.

Un grup dels manifestants seran rebuts al Palau de la Generalitat a les 16 h. Després, tornaran a peu fins als tractors i iniciaran el trajecte de tornada per les mateixes vies d’anada.

Carrers tallats a Barcelona per la manifestació de pagesos

Els tractors que venen de l’Ebre, del Camp de Tarragona i de la zona de Vilafranca s’estacionen a l’avinguda Diagonal, juntament amb els que venen de Lleida. La capçalera ha arribat fins a la cruïlla amb el passeig de Gràcia. Per tant, la Diagonal i tots els carrers adjacents han patit talls de trànsit.

La columna provinent de Girona i de la Catalunya Central ha entrat per l’avinguda Meridiana. Els tractors avancen pel carrer Aragó, el passeig de Gràcia i la Gran Via. Aquests carrers i totes les vies que creuen el recorregut d’aquesta marxa també es tallen: Independència, Dos de Maig, Cartagena, Los Castillejos, Padilla, Lepant, Sardenya, Sicília, el passeig de Sant Joan, etc.

Tan bon punt els pagesos i agricultors deixin els tractors aparcats, les diferents columnes caminaran a peu fins a la plaça de Sant Jaume, el carrer de Mallorca i el passeig de Gràcia per protestar davant del Palau de la Generalitat, la Delegació del Govern espanyol o l’edifici de la Comissió Europea, respectivament. La Guàrdia Urbana de Barcelona informa, en temps real, dels carrers tallats.

Talls de trànsit abans d’arribar a Barcelona

Abans de l’arribada a Barcelona, els talls de trànsit a les carreteres de Catalunya han estat:

  • AP-7
  • A-2
  • B-23
  • C-17
  • C-16
  • C-58
  • C-33