El Zoo de Barcelona celebrarà el Carnaval 2024 amb diverses jornades amb entrades a meitat de preu. L’oferta serà vàlida els dies 9, 10, 11 i 12 de febrer per a les persones —tant adults com nens— que vagin al Zoo disfressades d’animals. Es permetrà l’accés a un màxim de 2.000 persones amb descompte per dia i sempre que l’entrada es compri a les taquilles.

A banda, tothom qui es faci una fotografia al Zoo disfressat i ho publiqui al seu compte d’Instagram, participarà en el sorteig d’un abonament per un any al Zoo Club. Per participar-hi, cal seguir @zoobarcelona a IG i fer servir l’etiqueta #ZooBarcelona.

“El carnaval dels animals”

Dilluns, 12 de febrer, dia festiu a moltes escoles, el Zoo de Barcelona estrenarà una jornada educativa i de lleure adreçada als nens i nenes d’entre cinc i 14 anys. Es diu El carnaval dels animals, i serà un dia d’activitats per conèixer la importància dels colors i les textures del pelatge, la pell o les plomes d’alguns animals per sobreviure en el seu hàbitat.

La jornada començarà a les 9 h i s’allargarà fins a les 16.30 h, amb dinar inclòs. Els qui ho desitgin, tenen l’opció de finalitzar l’activitat a les 13 h sense dinar. Cal, això sí, inscriure’s prèviament al web del Zoo de Barcelona.