productes amb etiquetes de caducitat manipulades Guàrdia Urbana

Les queixes reiterades d’alguns veïns del barri de la Sagrada Família van alertar la Guàrdia Urbana que un supermercat venia productes amb les dates de caducitat i de consum preferent manipulades.

La policia va confirmar les sospites quan va fer una inspecció aquest dilluns i hi va detectar diverses irregularitats administratives.

preservatius manipulades les etiquetes de caducitat

Una vuitantena de productes manipulats

Els agents van comprovar que hi havia vuit paquets de preservatius amb modificacions en l’etiquetatge. Els responsables del supermercat havien tret el precinte de les caixes, n’havien esborrat el mes de caducitat i després havien tornat a col·locar el precinte fent servir una cinta adhesiva. En total es van trobar una vuitantena de productes amb les etiquetes modificades. Hi havia maioneses, cafè, salses i tonyines, entre d’altres.

productes etiquetes manipulades guàrdia Urbana

Tots aquests productes es van retirar del mercat i posteriorment es van destruir. Als propietaris del negoci els van aixecar una acta d’inspecció i els estan investigant per un presumpte delicte contra la salut.

Precisament fa unes setmanes la Guàrdia Urbana va inspeccionar una hamburgueseria al mateix barri de la Sagrada Família i va detectar que hi havia 189 productes caducats.