inici curs escolar 2020-21

Aquesta informació pertany a la preinscripció per al curs 2019-20, per consulta el sorteig i el número de desempat per a la preinscripció escolar 2020-21, fes clic aquí:

El número de desempat per a la preinscripció escolar per al curs 2019-2020 és el 140.574. El Departament d’Educació ha rebut 148.693 sol·licituds de preinscripció per als estudis obligatoris de cara al proper curs. Aquest dijous, 9 de maig, s’ha començat a definir la preinscripció escolar per al curs 2019-2020, amb el sorteig del número de desempat. El sorteig s’ha fet a la seu dels serveis centrals del Departament d’Educació i el número s’ha donat a conèixer a dos quarts de dotze.

Què és el número de desempat?

És un número aleatori que atorga el Departament d’Educació, i que serveix per determinar com s’ordenen les sol·licituds en els casos d’empat per a l’ensenyament d’educació infantil de segon cicle, d’educació primària i d’educació secundària obligatòria. Això vol dir que, ara, les sol·licituds presentades s’ordenaran segons els criteris establerts de prioritat i la puntuació obtinguda i, en cas de necessitar-ho, s’aplicarà el número de desempat.

A partir de dimarts de la propera setmana es podrà consultar la puntuació final assignada a cada preinscripció, un cop s’hagi ordenat la llista definitiva. Aquí pots consultar el calendari dels passos següents a seguir.