Aglomeracions a Maria Cristina

Els Mossos d’Esquadra han regulat l’entrada al metro de l’L3 de Maria Cristina a causa de l’aglomeració de persones que hi havia a l’andana. En poca estona s’hi han aplegat els aficionats al futbol que es dirigien al Camp Nou per veure el partit de la Champions, la protesta de Stop Pujades Transports i unes 200 persones que tornaven de manifestar-se contra el ministre Alberto Ruiz-Gallardón. Per evitar una possible situació de risc a l’andana, els Mossos han controlat l’accés al metro en grups petits. En aquesta estació, la policia catalana ha identificat algunes persones que han obert portes per accedir gratuïtament al metro.

Manifestació pacífica

La tretzena convocatòria consecutiva, que s’ha fet en una cinquantena d’estacions de Barcelona i la xarxa metropolitana, no ha volgut perjudicar els usuaris que anaven a veure el partir de la Champions al Camp Nou. Per això, les accions s’han descentralitzat en quatre punts clau: a l’estació de Sants, la plaça de Catalunya, la Sagrera i l’avinguda Diagonal.

En aquests espais s’han penjat murals als passadissos, en àrees de transbordament, on els manifestants han pintat consignes a favor del transport públic i per demanar la retirada de la pujada de preus i la congelació de les tarifes.

A més, també han enganxat cartells a la paret en què s’anuncia la manifestació del proper 15 de març i es recorda la vaga de tramvies de l’any 1951, tal com van fer un grup d’usuaris el 2012.