Mossos detinguts robatoris rellotges luxe

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis homes acusats d’entrar a robar a vuit domicilis i quatre trasters, la majoria dels quals situats al districte de Sarrià – Sant Gervasi. La resta estan situats a l’Hospitalet de Llobregat i Rubí. Els actes delictius s’han comès al llarg d’aquest any i s’han resolt a partir de quatre investigacions policials.

En la primera de les investigacions, agents de la comissaria de Sarrià – Sant Gervasi van detenir, a finals de setembre, un home com a presumpte autor de sis delictes de robatoris amb força en domicilis i trasters situats al mateix districte barceloní, així com d’altres situats a Rubí. També se l’acusa d’un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat. El detingut va passar a disposició judicial i se’n va decretar llibertat amb càrrecs.

Arran d’una segona investigació, els Mossos d’Esquadra van detenir, també a finals de setembre, un home a l’Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força i un de robatori amb violència i intimidació. El cas és que, en el moment d’escorcollar-lo, se li van trobar diverses joies relacionades amb els robatoris en qüestió. El detingut va passar a disposició judicial i se’n va decretar presó.

Entra en un pis mentre la família dorm

En una tercera investigació, agents de la comissaria de Sarrià – Sant Gervasi van detenir a Barcelona tres homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un altre de receptació. En aquest cas, els suposats lladres van passar a disposició judicial i per a tots tres se’n va decretar llibertat amb càrrecs.

En darrer lloc, una quarta investigació de la policia catalana va permetre detenir a l’Hospitalet de Llobregat un home amb 18 antecedents policials, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a domicili. Un dels assalts va tenir lloc en una planta baixa de Sarrià – Sant Gervasi. El suposat lladre va entrar de nit al pis mentre la família dormia i va ser sorprès pel propietari de l’immoble, qui, en veure el lladre, va perseguir-lo mentre fugia, però no va poder aturar-lo. L’atacant es va endur una càmera fotogràfica valorada en 250 euros. Aquest detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.