A la cuina del Xalet de Montjuïc estan a ple rendiment. Des del matí que el xef i els seus ajudants no paren, és un dels dies de l'any que serviran més àpats. Aquest divendres és majoritariament el dia escollit per fer la celebració de Nadal de les empreses. I en aquesta època el que més demanen són els plats tradicionals, una bona escudella i canalons. Tot i que cada vegada més, es busquen novetats gastronòmiques. JORDI ANGLÍ xef Xalet de Montjuïc "Els pollastres de pagès rostit, els capons, els canalons tradicionals, productes una mica més especials com la tofona, aquells productes una mica més selectes que no prenem habitualment, com una bona gamba de Palamòs." Els dinars o sopars de Nadal de les empreses tornen a estar a l'agenda. Després d'anar a menys entre el 2008 i el 2014, ara han tornat amb força. El 2015 ja va ser un any de recuperació per als restaurants i aquest 2016 han notat com les reserves s'han incrementat. Tan de petites i mitjanes empreses, com de multinacionals. JOSEP SOLER responsable Grup Travi "Afortunadament aquest any comencem a superar aquests anys de crisi que hi hagut i les empreses tornen a tenir alegria això si cada empresa és un món." JULIO MARTÍNEZ director operacions Grup Tragaluz"Se ha notado un ligero incremento sobretodo en lo que estan dispuestos a gastar de menú por persona." Els restaurants s'adapten a les empreses i els confeccionen un menú al seu gust, sempre amb un preu tancat que acostuma a ser superior als 30 euros. Es tracta de trobades normalment entre 30 i 90 treballadors que serveixen per celebrar les festes nadalenques amb els companys de feina i per enfortir relacions. TREBALLADORA "Mira que hemos tenido años mas buenos años mas malos pero ningun año hemos suprimido la cena de empresa para nosotros es importante porque es una forma de encuentro con el personal en otro aspecto diferente, sabes, al que estas dia a dia trabajando con ellos y entonces potencias un poco mas las relaciones y las estrechas un poco mas. "TREBALLADOR "Aquest sopar d'avui ha fallat un 2%, som 34 o 35 i han fallat 3." Aquesta és la setmana estrella dels àpats de Nadal però aquest any, hi ha empreses que també aposten per fer aquestes trobades al gener.

A la cuina del Xalet de Montjuïc estan a ple rendiment, aquest divendres és un dels dies de l’any que serviran més àpats. La majoria de les empreses han escollit aquest dia per fer la celebració de Nadal. I en aquesta època el que més demanen són els plats tradicionals, una bona escudella i canelons, així ho explica el xef d’aquest restaurant, Jordi Anglí, que assegura que els pollastres i els canelons tenen tot el protagonisme, tot i que, també entren amb força productes una mica més especials com la tòfona, i productes més selectes que no es prenen habitualment.

Els dinars o sopars de Nadal de les empreses tornen a estar a l’agenda. Després de disminuir entre el 2008 i el 2014 per la crisi econòmica, ara han tornat amb força. El 2015 ja va ser un any de recuperació per als restaurants i aquest 2016 han notat com el nombre de reserves ha incrementat. Tant de petites i mitjanes empreses com de multinacionals. En Josep Soler, responsable del grup Travi, assegura que aquest any és bo pel que fa a xifres ja que moltes empreses tornen a la tradició i no miren tant el preu com ho havien fet anteriorment. Això també ho corroboren des del grup de restauració Tragaluz.

Els restaurants s’adapten a les empreses i els confeccionen un menú al seu gust, sempre amb un preu tancat que acostuma a ser superior als 30 euros. Es tracta de trobades normalment d’entre 30 i 90 treballadors que serveixen per celebrar les festes nadalenques amb els companys de feina i per enfortir relacions. La majoria de treballadors no falten a la cita. Aquesta és, segons els diferents grups de restauració de Barcelona, la setmana estrella dels àpats de Nadal, però aquest any hi ha empreses que també aposten per fer aquestes trobades al gener.