Si bé és cert que amb els pronòstics d’ahir semblava que la nevada acabaria com a molt tard a mig matí, els darrers mapes, actualitzats a les 11 h indiquen la possibilitat d’una reactivació durant la tarda i fins ben entrada la nit.

Si finalment passés això, les zones on s’esperen més precipitacions seran les properes a la costa i prelitoral de Barcelona i Girona. De fet, segons aquests mapes, una de les zones més afavorides per aquesta segona tongada podria ser la ciutat de Barcelona, el Vallès i el Maresme. Les temperatures continuen molt baixes i, amb això, s’espera que la cota de neu continuï situada al voltant dels 100-150 m o puntualment fins al nivell del mar si la precipitació es manté continuada.

Cal remarcar de tota manera, que tot i que amb prou feines faltin 6-12 h per a aquest possible escenari, encara hi ha un grau d’incertesa molt elevat. És per això que cal seguir molt atentament la situació gairebé minut a minut per saber si finalment ens arribarà aquesta segona tongada o no. Podeu seguir el pronòstic amb tot detall a través del twitter @btvmeteo, el compte dels homes i dones del temps de la casa.