Els operaris que treballen a la superilla de l’Eixample s’han trobat amb una sorpresa aquest dijous, quan s’han disposat a col·locar algunes de les taules i cadires del carrer de Rocafort. Part d’aquest mobiliari urbà, encara sense estrenar, ha acabat en possessió dels lladres. Concretament, falten una taula i dues cadires.

Segons ha confirmat betevé, el material va arribar aquest dimarts i va desaparèixer dimecres a la nit.

De la situació se n’han fet ressò alguns usuaris a les xarxes socials.

Un cop fort va alertar els veïns

Alguns veïns i botiguers de la zona —a l’altura del número 98 del carrer de Rocafort — asseguren que aquest dimecres van sentir un cop fort cap a les 21 h. Una veïna, fins i tot, diu que va veure com els presumptes lladres carregaven en una furgoneta el mobiliari urbà.

Els operaris de la superilla han assegurat a betevé que aquest no és un fet habitual. Asseguren que, normalment, en les obres que es fan a la ciutat, ells no saben en quin moment exacte arribarà el material i que, per tant, el van col·locant quan poden. Per això, pot passar, que hi hagi mobiliari urbà que estigui algunes hores a l’abast de tothom. Això pot facilitar que algú se l’endugui. I això és el que sembla que ha passat en aquest cas: se l’han emportat, fins i tot, embalat.

Justament en aquest punt de la superilla — entre el carrer d’Aragó i el de Diputació — s’hi farà, el proper dissabte, una festa ciutadana organitzada per l’Ajuntament. Entre les 10 h i les 19 h hi haurà tallers infantils,una xocolatada i un escenari amb animació. La festa servirà per clausurar les Jornades Internacionals Superilla Barcelona que s’han cel·lebrat aquesta setmana a la ciutat.