La Granja Vendrell de Barcelona va patir un robatori aquest diumenge. Uns falsos operaris van robar les lletres art-déco de l’antiga Granja Vendrell, ubicada al número 59 del carrer de Girona. betevé ha tingut accés a aquestes imatges, el moment en què dos suposats lladres, fent-se passar per operaris, van robar les lletres art-déco que anunciaven la Granja Vendrell. En les fotografies, es veu com els dos homes aprofiten que es feien obres a la finca per desmuntar el rètol d’aquest comerç emblemàtic i endur-se’l.

 

Els dos individus van utilitzar una escala per pujar fins a l’altura de les lletres i les van sostreure una per una. La sostracció va ser captada per un testimoni, que en va fer diverses fotos, a les quals ha accedit la redacció de betevé. Dels fets també en va ser testimoni un comerciant del mateix carrer, tot i que no li va sorprendre la presència d’aquests homes perquè el local està en reformes, i d’aquí a uns mesos la nova propietària reobrirà l’establiment.

 

 

El robatori es va produir diumenge al matí i es va anunciar a través del compte oficial de Twitter de la Granja Vendrell, que continua actiu tot i que el comerç va abaixar la persiana fa cinc mesos.