Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte tres homes acusats de violar i gravar una dona mentre l’agredien sexualment de matinada dins d’un cotxe. Els fets, que ha avançat el diari ‘La Vanguardia’, van tenir lloc aquest dissabte de matinada al carrer de Casanova, al districte de l’Eixample.

Aquest dilluns han comparegut davant del jutge i els ha enviat a tots tres a presó preventiva sense fiança acusats d’una agressió sexual en grup a una víctima especialment vulnerable i un delicte de revelació de secrets. Dos dels arrestats s’han acollit al dret a no declarar.

L’alerta la dona un vianant

Fonts policials expliquen que una patrulla dels Mossos d’Esquadra va rebre l’alerta d’un vianant, que va explicar que tres homes estaven agredint sexualment una noia dins un vehicle estacionat.

La policia va acudir-hi i va trobar la víctima semi-inconscient. Els agents van detenir els tres homes, de 33, 32 i 28 anys. En el moment de l’arrest, un d’ells estava dins el cotxe, mentre que els altres dos eren a l’exterior. La víctima va ser traslladada a l’hospital i posteriorment va presentar denúncia.

Gràcies a la declaració del vianant i de diverses gestions de la investigació, la policia ha esbrinat que els arrestats van fer-se fotos i vídeos mentre agredien la noia dins el vehicle. Per això, els Mossos d’Esquadra el relacionen amb un delicte d’agressió sexual, un delicte de descobriment i revelació de secrets i un delicte de furt, ja que també li van sostreure el telèfon. La policia l’ha pogut recuperar.