Saqueig la matinada de diumenge al MediaMarkt del barri de Sant Antoni mitjançant l’encastament d’un vehicle. Els Mossos d’Esquadra confirmen que el robatori s’ha produït a quarts de tres en aquest establiment comercial, situat a l’encreuament entre els carrers de Casanova i Floridablanca i la ronda de Sant Antoni. De moment no hi ha detinguts pel robatori, però la investigació policial es manté oberta.

Robatori amb el mètode de l’encastament

Segons un vídeo de l’usuari @laformulabrigante, els delinqüents han utilitzat el mètode de l’encastament per robar dins el MediaMarkt. Aquest mètode consisteix a encastar el vehicle a l’aparador del local per tal de trencar-ne els vidres i poder accedir dins la botiga. En aquest moment, el o els delinqüents aprofiten per entrar al local i extreure’n els productes que volen robar.

El robatori ha durat més de dos minuts i, segons s’observa a les imatges, mentre un dels lladres s’encarregava d’agafar productes de l’interior de la botiga, un altre era dins del cotxe i l’anava movent per evitar que la gent que passava pel carrer els pogués gravar.

A banda, es poden observar certs desperfectes en el cotxe amb què s’han dut a terme els fets. També es pot veure com dins el local començava a expandir-se un núvol de fum.