Comencen els treballs per instal·lar les noves escales mecàniques que es col·locaran a l’avinguda dels Rasos de Peguera i substituiran les que hi havia anteriorment. Durant el matí de diumenge es col·loquen les escales del primer tram i a la tarda seguiran amb el segon tram fins al carrer de Costabona.

La instal·lació es realitza amb un vehicle de grans dimensions per fer el transport i el muntatge d’aquesta instal·lació, la qual cosa ha provocat algunes restriccions de trànsit.

Els veïns agraeixen el canvi

Alguns veïns de la zona asseguren que no se sentien gaire segurs amb les escales mecàniques que hi havia instal·lades anteriorment. Han explicat a betevé que “moltes vegades les escales s’aturaven de cop i teníem la sensació que podíem caure“.

És per això que els veïns agraeixen que se substitueixin les antigues escales mecàniques i esperen que aquestes funcionin millor i s’hi puguin sentir més segurs.

Afectacions en la circulació de vehicles

Les restriccions en la circulació de vehicles estaran actives entre les 8 i les 20 h de diumenge. L’avinguda dels Rasos de Peguera quedarà tallada entre les 8 i les 13 h i el carrer de Costabona ho farà entre les 14 i les 20 h.

Mentre durin aquestes restriccions, s’habilitarà una alternativa per al pas dels vehicles. Durant el dia es permetrà l’accés en doble direcció dels carrers afectats per a guals i serveis i es canviarà de sentit un tram de l’avinguda dels Rasos de Peguera i del carrer de Vallcivera.

La circulació de busos també en queda afectada i les parades habilitaran informació dels itineraris provisionals.