mort violenta sant martí

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per tres robatoris amb força comesos amb una moto prèviament robada. Els fets van succeir aquest dimecres, 1 de març, en tan sols mitja hora. Va ser enxampat en l’últim encastament quan, davant la presència policial, va intentar fugir per una finestra del pati interior de l’establiment i va amagar-se a la consergeria, on els agents el van trobar i detenir.

Tal com ha pogut saber betevé de fonts policials, el primer robatori es va produir a les 8.15 h al passeig de Sant Joan; el segon, a les 8.40 h al carrer de Sardenya i, l’últim, a les 8.50 h al carrer d’Aragó. Tots tres van passar en un període de 35 minuts. El lladre va poder arribar ràpidament d’un punt a l’altre perquè es movia amb la moto sostreta, amb la mateixa que feia els encastaments als establiments.

Robava diners i objectes de valor

El lladre accedia als establiments amb el mètode de l’encastament: hi impactava la moto a través de les portes de vidre. Quan accedia a l’interior dels locals, sostreia els diners i els objectes de valor i fugia a gran velocitat amb la motocicleta.

Els Mossos han recuperat els objectes sostrets i els han retornat a les víctimes. El vehicle sostret ja ha estat ingressat al dipòsit.