Nou revés als cinemes Maldà. Aquest dissabte a les sis del matí els han entrat a robar.  Uns lladres els han rebentat la portada de l’entrada i els han trencat el vidre de la taquilla i la caixa forta. S’han endut tots els diners que tenien.

Per sort, els lladres no han accedit ni a la segona planta, on hi ha la sala de cinema, ni a la tercera, des d’on fan la projecció. I per tant, després d’arreglar els desperfectes de l’entrada el cinema podrà funcionar en normalitat aquesta tarda.

Malgrat tot, els propietaris demanen que tothom que vagi aquest cap de setmana al cinema intenti portar els diners exactes perquè els han robat tot el canvi, i no saben quan en tornaran a tenir.

Els lladres han entrat als cinemes passant per les Galeries Maldà, però la resta de botigues no han patit cap desperfecte.

El Cinema Maldà s’està recuperant d’una època complicada

El Cinema Maldà, al cor del barri Gòtic, és el més antic que hi ha a Barcelona amb una sola pantalla. I amb 73 anys, és l’únic cinema que queda al barri. Malgrat tot, no estan passant la seva millor època. L’any passat la recaptació de la taquilla es va reduir un 60 %, fet que va generar un deute amb distribuïdores i els propietaris del local.

Per això aquest Nadal van impulsar una campanya per aconseguir 250 socis nous. Per 100 € a l’any, qui n’és soci pot anar al cinema cada dia i pot veure fins a cinc pel·lícules en versió original, una tarifa plana. Els qui no siguin socis tenen la mateixa oportunitat de veure cinema, però a un preu reduït de cinc euros de dilluns a dijous i de set euros divendres i el cap de setmana.

Finalment, la campanya va tirar endavant i van aconseguir arribar a la xifra de socis necessària per liquidar els deutes. Malgrat tot, 102 persones no han passat a recollir el carnet que havien encarregat. Un fet que lamenten, ja que això els hauria ajudat encara més: haurien superat els 300 socis.