Són els darrers clients del dia a Ca l'Alfredo. Ell i la seva dona ho recullen tot, abaixen la persiana i marxen. Dues hores després, en Toti obre de nou el local, però els llums que engega no són els mateixos. Projecta imatges com aquesta i cobreix els quadres amb unes cortines. Des d'ara i fins a la matinada, això és un bar de tapes i es diu Malasombra. L'Alfredo veia que el restaurant es quedava buit a les nits. En va parlar amb un dels seus clients habituals, un fotògraf amb experiència en l'organització de festes, i va decidir fitxar-lo. ALFREDO JORGE, Ca l'Alfredo "Yo no conocía el tema. El que conoce el tema es él. Por lo tanto, yo le di a él carta blanca para atraer a sus clientes y todo lo que es el ambiente de la noche." En Toti va pensar en tots els detalls necessaris per transformar cada dia Ca l'Alfredo en un local atractiu per a la gent més jove que surt de nit. TOTI GUITART, Malasombra "El punt que ha quedat a l'ambient és fantàstic, la música de fons que sona molt suaueta, com rithm&blues, una cosa molt... i tot junt fa que la gent quan marxa diu: 'ens ho hem passat molt bé'." La varietat de licors s'ha ampliat. Ara fins i tot hi ha diferents marques de tònica per fer combinats. El que es manté és la cuina i la cuinera, tot i que... LOLA MIRALLES, cuinera "No tiene nada que ver lo que es el menú con lo que se sirve después a la noche. Tenemos como unas 40 tapas." Les que tenen més èxit són les carxofes arrebossades i les ales de pollastre picants. Res a veure amb l'arròs amb llamàntol, el plat estrella de Ca l'Alfredo.

A partir de les 19 h, Ca l’Alfredo passa a ser el bar Malasombra. En el mateix espai, l’ambient és totalment diferent: menys llum, una música suau a l’ambient, cortines cobrint els quadres de les parets i taules sense estovalles. L’oferta gastronòmica del Malasombra és, sobretot, una gran varietat de tapes. A la nit, també se serveixen tot tipus de licors i combinats.