Els Castellers de Gràcia jugaven a casa i han demostrat la confiança que els inspirava aixecar els castells al seu territori. Al costat dels Castellers de Sants i els de Sant Cugat, els graciencs han descarregat una torre de set i han fet la millor actuació de la diada de Sant Medir. [Imatge: @castellistica]

Els castellers de Gràcia han descarregat la primera torre de set de la temporada i la més matinera de la història de la colla, perquè s’ha fet abans del maig. Es tracta del castell més difícil de la gama de set, perquè és molt fràgil, i normalment les colles necessiten molts assajos abans de coronar-lo.

El millor castell dels de Sants ha estat el quatre de set amb agulla, i els de Sant Cugat han descarregat un cinc de set, el primer que fan fora de Sant Cugat. Els borinots, que han fet la mateixa actuació que a la diada de Santa Eulàlia, han tancat amb un tres de set i un quatre de set, els mateixos que han fet els gausacs. Els de gràcia també han descarregat el cinc de set i el quatre de set amb agulla.

La temporada castellera va començar per Santa Eulàlia, al febrer, i s’acaba cap al novembre.