gos rescatat per la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha rescatat una gossa que vivia en males condicions en un pis de Gràcia i n’ha denunciat el propietari per incomplir l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals.

Els agents van ser requerits per un possible cas de maltractament animal i en accedir al pis van comprovar que la gossa vivia en una terrassa plena de defecacions i orins i que tenia ferides a la pell com a conseqüència de la falta d’higiene. A més, l’animal tenia les ungles llargues, caragolades i descuidades, senyal que no sortia a passejar suficient, com va admetre el propietari.

El propietari va ser denunciat per incomplir diversos punts de l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals, entre els quals també hi havia la tinença d’animal de companyia no censat. Els agents també van aixecar una acta d’intervenció animal i es va activar el servei de recollida d’animals per fer-se càrrec de la gossa.

No és la primera vegada que la Guàrdia Urbana rescata animals en males condicions: al desembre va intervenir 33 gossos malalts en una botiga de l’Eixample.